Izjava o zaštiti privatnosti kupaca i korisnika usluga

“Alatcoop” se zalaže za očuvanje principa privatnosti u sakupljanju, korišćenju i zaštiti korisničkih informacija. U skladu sa ovim načelima “Alatcoop”:

• Blagovremeno obaveštava kupce o značajnim promenama
• Obezbeđuje izmene i dopune podataka na Vaš zahtev
• Ograničava dostupnost Vaših ličnih podataka

“Alatcoop” u cilju očuvanja dobrih odnosa sa dosadašnjim i novim kupcima usklađuje svoje aktivnosti po pitanju ličnih informacija u skladu sa važećim zakonima i propisima.

Rok čuvanja i upotrebe prikupljenih podataka je trajno, osim u slučaju povlačenja saglasnosti, kada se podaci u celosti brišu. Kupci u svakom trenutku mogu zahtevati da im se omogući uvid u njihove lične podatke, kao i da zahtevaju njihovu dopunu, ispravku i brisanje odnosno mogu povući saglasnost za njihovu dalju obradu, slanjem takvog zahteva rukovaocu na adresu elektronske pošte info@artfrigo.co.rs

Informacije koje “Alatcoop” može prikupljati su:

• Vaše kontakt informacije (ime, prezime, poštanska i e-mail adresa, broj telefona)
• Informacije za naplatu i isporuku (broj kreditne kartice, adresa za isporuku)
• Informacije ličnog izbora (lista željenih proizvoda, komentari o ponuđenim proizvodima)

U toku kupovine ili tokom korišćenja naših servisa ili usluga, možemo Vam zatražiti Vaše lične informacije. To se može desiti u sledećim slučajevima:

• prilikom online kupovine
• pri telefonskoj narudžbi proizvoda
• korišćenjem nekog servisa ili usluge
• pri dostavi ili instalaciji proizvoda ili servisa
• učestvovanjem u nagradnim igrama, poklonima, anketama i istraživanjima
• uspostavljanjem kontakta preko Web stranica ili direktno u prodajnim objektima
• učestvovanjem u drugim aktivnostima

Prikupljene informacije se koriste u sledećim slučajevima:

• popunjavanje formi u zahtevima za proizvodima, servisima ili informacijama
• obezbeđivanje i pružanje korisničkih servisa
• organizacija i administracija nagradnih igara, poklona, anketa i istraživanja
• ponuda novih proizvoda i servisa
• poboljšanje efektivnosti naših Web stranica, marketinških aktivnosti, servisa i ponude
• sprovođenje istraživanja i analiza
• slanje informacija u marketinške svrhe
• obavljanje drugih poslovnih aktivnosti

“Alatcoop” ne prodaje, i ne iznajmljuje Vaše lične podatke trećim licima

Treća lica kao što su poslovne banke i kurirske službe, sa kojima “Alatcoop” ima ugovor, su ovlašćena da prosleđene informacije koriste isključivo u svrhe za koje su unajmljena. Kao deo ugovora sa njima, u obavezi su da slede pravila privatnosti koja smo im prosledili i da preduzmu razumne mere predostrožnosti kako bi obezbedili sigurnost Vaših ličnih podataka.

“Alatcoop” će eventualno biti prinuđen da prosledi lične podatke validnim sudskim vlastima, po sudskom pozivu, sudskim istražiteljima ili drugačije kako je propisano zakonom. Takođe, zadržavamo pravo da prijavimo istražnim organima aktivnosti za koje smatramo da su nezakonske. “Alatcoop” može proslediti određene lične podatke u slučaju da verujemo da je taj postupak razumno potreban kako bi se zaštitila prava, svojina i sigurnost drugih i nas samih. Isto tako lični podaci se mogu proslediti u slučaju korporacijske prodaje, integrisanja, akvizicije, raspuštanja ili nekog sličnog događaja.

Ne-prihvatanje marketinških aktivnosti

Jednom kada prikupimo vaše podatke, možemo Vam poslati marketinška obaveštenja koja sadrže povoljne ponude, promocije, prodajne akcije i ostale sadržaje. U svakom trenutku imate opciju ne prihvatanja budućih marketinških obaveštenja “Alatcoop”.
Za prestanak primanja marketinških obaveštenja, molimo Vas da preduzmete neku od sledećih opcija:

• Sledite uputstva za odjavu u primljenim marketinškim obaveštenjima koja su poslata sa naše strane
• Putem bilo kojeg od navedenih brojeva telefona u sekciji KONTAKT
• Putem slanja e-maila na adresu info@artfrigo.co.rs sa naslovom “Odjava sa mail liste”
• Putem poštanske adrese :”Alatcoop”, Horgoški put bb, Kanjiža

Politika kolačića

Šta su „kolačići“?

Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru ili mobilnom uređaju. Kolačići obezbeđuju efikasnije funkcionisanje web sajtova i stranica. Kolačići omogućavaju našem sajtu da vas prepozna i zapamti važne informacije kako bi vam korišćenje sajta bilo udobnije.

Kako treća lica koriste „kolačiće“ na “Alatcoop” sajtu?

Kako bi obezbedila određene usluge na svom web sajtu, kompanija “Alatcoop” može sarađivati sa trećim licima. Drugi oglašivači i ostale organizacije mogu koristiti svoje „kolačiće“ da bi prikupili informacije o vašim aktivnostima na našem web sajtu. Ove informacije mogu koristiti trećem licu da prikaže oglase za koje veruje da će vama biti od značaja na osnovu sadržaja koji ste gledali. Predmetni oglašivači mogu, takođe, koristiti ove informacije u cilju utvrđivanja stepena efektivnosti svojih oglasa. „Kolačiće“ trećeg lica mi ne kontrolišemo i da biste ih onemogućili ili izbrisali, molimo vas da više informacija i instrukcije za onemogućavanje potražite na web stranici relevantnog trećeg lica.

Koje „kolačiće“ koristimo?

Kompanija “Alatcoop” na svom web sajtu koristi tri tipa kolačića:

1. Kolačiće funkcionalnosti

2. Kolačiće analitike

3. Kolačiće marketinga i oglašavanja

Kolačići funkcionalnosti

Kolačići funkcionalnosti nam pomažu da unapredimo vaše korisničko iskustvo prilikom posete našem sajtu. Primera radi, kolačići funkcionalnosti omogućavaju uporedni prikaz tehničkih karakteristika dva ili više proizvoda i omogućavaju sajtu da upamti korisnikove preferencije.

Kolačići analitike

Kolačići analitike nam omogućavaju da unapredimo sveukupno korisničko iskustvo na “Alatcoop”sajtu prikupljanjem relevantnih analitičkih podataka. Takođe, kolačići analitike nam pomažu da evidentiramo i zabeležimo poteškoće koje ste imali pri poseti “Alatcoop”sajtu i pokazuju nam performanse i efektnost našeg digitalnog oglašavanja.

Više informacija o kolačićima analitike možete dobiti na: https://policies.google.com/technologies/types

Kolačići marketinga i oglašavanja

Kolačići marketinga i oglašavanja pomažu kompaniji “Alatcoop”i njenim partnerima da vam prikažu relevantne oglase, koji su u skladu sa vašim interesima i koji vam mogu biti značajniji od drugih, nepersonalizovanih digitalnih oglasa. Takođe, možemo koristiti kolačiće iz grupe marketinga i oglašavanja da bismo ograničili broj prikazivanja istog oglasa na “Alatcoop”sajtu, kao i da ocenimo stepen efektivnosti naših digitalnih marketinških kampanja. Ovaj tip kolačića nam omogućava prikazivanje personalizovanih reklama na sajtovima naših partnera, na društvenim mrežama, kao i na sajtovima za pretraživanje sadržaja interneta, kao što je “Alatcoop”.google.com.

Više informacija o kolačićima marketinga i oglašavanja možete dobiti na: https://policies.google.com/technologies/types